dålig uppdatering

Sorry för uppdateringen, men det här är vad jag gjort "medan jag vart borta":

Söndag: Hade tre dansuppvisningar, alla förutom sista gick bra. Mamma och pappa gick på två av dem och Diana och Rebecka gick på en. Efter första uppvisningen åt jag på grillen. Efter den sista uppvisningen åkte jag hem till farmor och farfar för farfar fyllde år. Vi var där en stund och käkade pizza. Sen åkte vi hem. Jag åt B&J och tittade på "A Cinderella Story".

Måndag: Var i skolan, gick sen på serbiska. Efter det åkte jag till stan med mamma. Köpte ett linne med paljettränder och "Sex and The City" för bara 49 kr (Y). Kom hem, tittade på "Dum & Dummare" och somnade till den.

Tisdag: Var sjuk. Så jag stannade hemma och tittade på vänner hela dagen. Farmor kom hit och gjorde mat till mig. När min mamma och min syster kommit hem tittade vi på "Sex and The City" dock inte hela. För Ugly Betty, DHW och Cougar Town började. Efter Cougar Town la jag mig för jag var så trött.

Onsdag: Har studiedag. Vaknade 07:40 av mig själv, mysigt. Idag ska jag chilla hemma. Tror jag. Ska strax göra lite frukost. Hörs ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

Trackback