SKOLAVSLUTNINGJag vaknade sju, fixade mig. Mamma lockade mitt hår. Sen gick jag hem till Daniela. Jag, Jelena och Daniela fick skjuts av Romina och hennes pappa till skolan. Var i skolan lite innan 10:15. Jag gick till mitt klassrum. Där hade vi kul och körde ett musik quiz. Självklart vann jag, Amanda, Rebecca och Vendela. Sen gick alla sexor ut till redaktonen och sjöng "Blomstertid kommer" eller vad den heter. Sen hade niorna show där nere, men jag tittade inte utan jag fick skjuts till Haninge Centrum av pappa.Jag mamma och pappa åt china mat i Haninge Centrum. Sen gick jag och mamma in i centrum och tittade på lite affärer. Sen kom Vendela och vi åkte till TCentralen. Sen gick vi runt lite i Gamla Stan och mötte upp Sofia och Rebecka. Amanda åkte till Kreta så hon kunde inte vara med. Rebecca fick typ inte. Diana, Jasmine och Natalija var i Gullmars..

Jag, Vendela, Rebecka och Sofia gick runt lite i gamla stan och letade efter ett fik. Sen hittade vi ett gömt någonstans bland byggnader som hette Art Café. Det var skitmysigt där inne, typ som en grotta. Jag åt en kladdkaka och drack chai latte. Vi satt där i en dryg timme, snackade, mysde/mös och sånt.

Efter vi fikat promenerade vi runt i de trånga gatorna i gamla stan. Köpte klubbor. Snackade. Satt. Lekte turister. Bara gick runt, helt random. Sen satte vi oss på taco bar. För Rebecka, Vendela och Sofia skulle äta. Men jag skulle åka hem. Mamma var och shoppade i stan så vi möttes på Monki. Där köpte jag två tröjor (visar de i ett senare inlägg) och sen köpte vi godis och tog tåget hem.

Tack Vendela, Rebecka och Sofia för en av världens bästa dagar. Helt underbar. Älskar er ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

Trackback